Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže k modriću?

'Real će na zimu ponuditi 35 do 40 milijuna eura za Mandžukića!'

Mario Mandžukić (1)
DPA/Pixsell
27.09.2013.
u 09:58

Da bi se Mandžo mogao pridružiti Modriću u Realu, najavio je čovjek koji u medijima često najavljuje transfere

Real Madrid želi dovesti Marija Mandžukića! Informaciju je u španjolskoj televizijskoj emisiji otkrio Francois Gallardo, koji se predstavlja kao Fifin agent iako to nije jer oni ne postoje već 12 godina. Također, nije licenciran pri španjolskom nogometnom savezu, ali često je u medijima i komentira potencijalne i realizirane transfere, a 'prorekao' je dolazak Balea u Real.

– Iako Florentino Perez tvrdi da im ne treba više pojačanja u napadu ove sezone, stručni stožer Reala smatra da im treba još jedan napadač. Što god da se dogodilo na zimu, na Realovoj listi želja je i Mario Mandžukić – rekao je Gallardo u talk-showu "Punto Pelota" u kojem bude preko deset sugovornika.

Dodaje da bi Real za Mandžu platio između 35 i 40 milijuna eura, a ova vijest ne treba biti iznenađenje jer jer trener Madriđana Carlo Ancelotti za lanjskog Eura izjavio da mu se sviđa Mandžukić.

>> Die Welt: Mandžukić je najveći pobjednik u Pepovu Bayernu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije